Nieuw in Nijmegen

HealthyDogsFood Logo
Plaatsing:
2014-05-18
Reageren
HealthyDogsFood
Queenstraat 74
6663 HD
Lent
Gelderland

Nieuw in Nijmegen

HEALTHYDOGSFOOD

Bark dogfood biedt een verse, uitgebalanceerde voeding aan op basis van geheel natuurlijke ingredinten die zeer nauwkeurig zijn samengesteld om een gezonde, complete maaltijd te vormen voor uw hond.

De hond behoort, net als zijn voorvader de wolf, tot de groep van vleeseters. Versvleesvoeding zorgt ervoor dat de PH in de maag zuurder wordt en de productie van maagsappen toeneemt. Hierdoor worden schadelijke bacterin sneller gedood. In de maag van de hond heerst een extreem zuur klimaat dat in staat is om vlees en zelfs botten te kunnen verteren. Bark dogfood heeft het dieet van de wilde carnivoor zo goed mogelijk benaderd en waar nodig geoptimaliseerd om specifieke klachten aan te pakken of te voorkomen. Honden die langere tijd Bark dogfood versvleesvoeding eten, hebben een schoner gebit, produceren minder ontlasting en hebben een betere algehele gezondheid.

U kunt uw hond vanaf nu een gezonde en smakelijke verse maaltijd geven zoals de natuur het zou aanbieden. Bark dogfood versvleesvoeding is geschikt voor volwassen, drachtige, zogende, jonge honden en pups.

U kunt ook bij ons ook terecht voor kwalitatieve hoogwaardige brokken. Zowel de brokken als vlees ( KVV ) wordt in eigen beheer gemaak zodat we weten wat we verkopen.

Voor meer informatie en prijzen verwijzen wij u naar onze website.

Contact gegevens

Healthydogsfood
Kvk 60543647
Btw NL 161493336B01
Healthydogsfood@hotmail.com
Tel nr 0646133226

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen

Je bent nog niet ingelogd. Dat kun je hier doen.